Borta bra

Borta bra men hemma bäst!

Vi har haft en underbar vintersemester uppe i hundfjället. 4 åringen har lärt sig att åka skidor, minstingen har åkt massa pulka och jag har njutit av fint väder och mycket snö.

Jag packade ner mina löparskor i hopp om att få till en runda. På onsdagen när det var runt 11 minus gav jag mig ut på en 20 minuters löptur med fokus på andning och teknik. Det blev ju även lite sightseeing på köpet eftersom jag inte varit i hundfjället förut. Det var så skönt och i efterhand den bästa dagen för en runda då de andra dagar var på tok för kalla.

IMG_20160120_133336

Men nu är semestern över och det är tillbaka till verkligheten igen. Och med besked också för imorgon startar jag och mannen med paleo i 30 dagar. Det kommer bli spännande men också tufft. Jag ska vara hängiven och räkna ner dagarna.

Vi börjar dag ett med fröknäcke och avokadosmör till frukost. Så det har jag bakat idag.

20160124_104633

Jag ska komma på en bra present att unna mig om jag klarar dessa 30 dagar.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s