En cool känsla

Hej!

Ny vecka och många härliga löppass inplanerade.

Förra veckan var tanken att jag skulle försöka få in 5 löppass. Nu blev det inte så men jag lägger inte ner så mycket energi på det. Det är intervallpassen som är viktigast.

Jag genomförde ett riktigt kul pass i helgen. Trots att det var varmt kunde jag trycka på och hålla bra fart. Jag körde kort snabbdistans vilket innebar 4 km tröskel, 3 min vila och sedan 2 km snabbt. Farten skulle vara mellan 4:45-5:00.

Jag kände att benen och flåset verkligen var med mig.

Den känslan hade jag velat ha mig i dagens pass men det kändes jobbigt dock var det aldrig tungt, jag tror att det kan ha varit värmen som påverkade mig idag.

Intervallerna jag gjorde idag var 5 min/3min/2 min med 2 min/90 s/1 min vila x 2.

Även här hade jag ett tempo som jag skulle hålla mig mellan. Men som jag skrev var känslan sådär så jag tog det lite lugnare och försökte fokusera på att vara avslappnad och bara låta benen jobba framåt så när jag var klar och kollade tempot i klockan blev jag så glad för jag hade verkligen lyckats hålla tempot som stod i schemat. Att vara mer avslappnad i löpningen kan verkligen gör en snabbare. Det är en riktigt cool känsla.

20190616_094823

/Karro

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s