Första veckans träning

Gokväll!

Avslutade min vecka med en härlig mil med finfint sällskap av Emma. En lugn mysjogg som började i skogen på leriga stigar, sedan blev det lite asfalt för att till slut avslutas på grus. Många underlag på en och samma gång. Så härligt med en runda där man springer och pratar och inte fokuserar på tempo eller distans.

20190609_175635

Första veckans träningsprogram är avklarat. Jag har genomfört två intervallpass och två distanspass. Målet var att komma upp till 28 km och jag slutade på 28,1 km.

Imorgon inleder jag träningsvecka nr 2 som ska hjälpa mig att förhoppningsvis nå målet med sub 45.

Hörs imorgon!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s