100% vila

Onsdag, mitt i veckan och lill-lördag, men också en riktigt grå och trist dag i Borås. Jag känner mig rätt nöjd över mitt beslut att köra vilodag idag. När jag kör vilodag är det verkligen 100% vila som gäller. Det finns olika åsikter om det här med vila och att snabba promenader räknas som vila. Men för mig är det 0 aktivitet som räknas som vila. Hur resonerar du kring ämnet vila?

Eftersom det inte är någon löpning eller styrketräning att skriva om idag  passar det perfekt att sammanfatta oktober.

Distansmässigt kom jag inte upp i de distanser jag hade önskat men då ska vi också komma ihåg att jag hade en vecka utan träning med tanke på min förkylning. Totalt skrapade jag ihop 97,9 km.

20181018_161843

Jag har som mål att få ihop 150 mil det här året och nu är jag riktigt nära att klara det. Jag har 141,55 km kvar så det ska nog gå. För mig är det roligt att ha mål och det motiverar mig att ge mig ut på de planerade passen även de gråaste och regnigaste dagarna.

Snart har jag ett annat mål att checka av och det är förstås Borås 6 timmars. Jag har börjat planera för energin jag ska försöka få i mig och där tänkte jag att du kunde hjälpa mig! Kom gärna med tips på energi (du behöver inte nämna gels eller energidricka).

10 dagar kvar och jag håller tummar och tår att vädret blir bättre än vad det varit idag.

/Karro

 

 

 

2 reaktioner till “100% vila

  1. Skönt med helvila ibland. Kör det med. Sen har jag ”aktiv vila” ibland och då kan yoga, rörlighet eller core vara mitt alternativ.

    Gällande energi så kommer jag köra på sportdryck och salt-tabletter bara. Kanske lite turkisk peppar som treat 😊

    Vi kommer ha så kul!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s