Löparkalaset

Gokväll!

Idag är det vila som gäller. Tid för återhämtning är otroligt viktigt!

Jag har insett att jag helt och hållet missat att skriva om att jag anmält till ett nytt 6 timmars lopp. Det är redan nästa lördag i Göteborg.

Nu när jag tänker på det känns det helt galet att jag ska gå igenom det här en andra gång, jag får lite pirr i magen men det är ändå en känsla av förväntan jag känner.

Det har gått ca 5 månader sedan jag ställde upp på mitt första 6 timmars lopp. Det var på hemmaplan och en riktigt kul upplevelse.

Du kan läsa om det här:

https://karrospringer.com/2018/11/11/boras-6-timmars/

Då spenderade jag de två första milen tillsammans med min löpcoach Samantha och det gjorde verkligen att tiden flög iväg. Jag hade Skruven som hjälpte mig med energi och hejarop, jag hade min mamma som kom förbi och stöttade under några varv, jag hade vänner som kom och hejade och jag hade medlöpare jag kände.

IMG_20181111_152055_986IMG_20190322_182638_770

Nu ska jag ner till Göteborg och springa utan Samantha som sällskap och utan Skruven som hjälp vid sidan på banan.

Men jagg ska åka ner tillsammans med Skruven plus 2 andra och vi ska springa runt, runt på den här banan och även om vi inte ska springa tillsammans kommer det säkert att finnas tid för pepp och stöttning.

Senaste veckan har jag tränat på bra och jag har fått till fler långpass denna gång än jag hade inför mitt förra 6 timmars, så jag är inte speciellt orolig över formen.

Jag har ännu inte bestämt vad jag har för mål utan jag tänker att dagsformen ska få styra.

Det är 10 dagar kvar så jag har ett tag på mig att lägga upp en plan vad det gäller delmål och energiplanering under loppet.

13 april då smäller det!

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s