8 km löparglädje

Vilken underbar helg det varit! Våren är här och det spritter i hela kroppen!

Igår vilade jag från träning men idag var det jag och mina löpskor som sprang en runda i skogen tillsammans.

Jag hade inget speciellt tempo jag skulle hålla mig till utan mitt fokus var lugnt och fint och med en härlig känsla.

Det blev 8 km ren löparglädje.

20190407_115244

Imorgon går jag in i raceweek. Det är alltid en speciell känsla när man har dagarna innan lopp. Jag tänkte springa 2 gånger och sedan låta kroppen vila torsdag och fredag. Måste även se till att lägga upp en bra energiplan och inhandla det som behövs. Att springa 6 h kräver sin planering men det är också en del av charmen tycker jag.

Nu ska jag njuta av söndagskvällen och strax blir det även mästarnas mästare på Tv:n.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s