Sjung högre

En väldigt aktiv utedag är snart till ända. Det ska bli väldigt skönt att slappa i soffan en stund innan sängen kallar.

Det har som sagt varit mycket utomhus för mig idag. Det är så härligt att vara rörelsecoach och att man kan vara ute så mycket. Det var dock väldigt mycket regn ett tag men jag känner mig ändå tacksam över att kunna jobba med det jag brinner för.

Nu under eftermiddagen fick jag till ett intervallpass, 6×3 min med 1 min vila. Jag försökte trycka på och ha samma tempo genom alla intervallerna och det var verkligen tufft att bara ha 1 min vila.

Mitt mål var att hålla mig mellan 4:30-4:55 tempo och det var bara de 2 första jag inte höll mig till planen, de resterande 4 gick under 4:39 tempo.

20190612_164002

När jag åkte hem lyssnade jag på Håkan Hellström och då kom låt ”sjung högre”. Det fick mig att börja tänka och det har en del att göra med att den faktiska människan och glädjespridare Terese Alfvén inte längre lever. Det har verkligen berört mig och jag har tänkt att jag inte ska nämna det så mycket, men när jag hörde den Håkan-låten kände jag att tårarna började rinna.

Jag är så tacksam över min familj, mina underbara barn som jag ska försöka sprida ännu mer rörelseglädje till, jag är tacksam över att jag kan ge mig ut och springa och jag är verkligen tacksam över ekorrhjulet jag lever i. Varför jaga en massa upplevelser och inte njuta av den vardag man har? Att kunna trösta om någon av killarna ramlar och slår sig, att hjälpa till och packa idrottsväskan till skolan, att kunna ge barnen all den kärlek jag har inom mig och jag tänker banne mig inte hålla igen längre. Jag ska SJUNGA HÖGRE!

”Sjung starkare och sjung högre
Sjung bort mörkret
Du kan sjunga allting

Så länge solen inte
Går upp fyrkantig
Så länge du finns på jorden
Sjung högre

Sjung när hjärtat lider
Och sjung även om det brister
Sjung när tårarna rinner

Sjung när du inte räcker till
Sjung när månen täcker skyn
Så länge du finns på jorden
Sjung högre”

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s