Paleo

Hej!

Ledsen för min bloggfrånvaro igår. Jag har jobbat hela helgen och igår när jag kom hem drog mannen iväg på 40 års fest så jag var själv med barnen. Båda somna sent så jag hittade ingen tid…

Jag tänkte summera första veckan med paleo. Nu har vi ätit det i 7 dagar. Jag tycker maten har varit jättegod. Några saker jag har smakat har varit sisådär men i det stora hela är allt kanon. Jag äter inte denna kost för att gå ner i vikt så igår när mannen var borta på kvällen åt jag lite choklad. Tillskillnad från innan räcker det med bara några bitar nu.

Jag äter detta för att se vad paleokosten gör för kroppen. Att undvika gluten, mejeriprodukter och socker känns bra och jag har en helt annan mättnadskänsla än innan. Jag har heller inget sötsug. Så med en vecka avklarad känns det lätt att påbörja vecka 2.

Hoppas du har en go söndag och att du är laddad för en ny vecka.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s