Maktlös

Det var svårt att hinna med ett blogginlägg igår. Min stora kille har feber, maken är bortrest och lilleman är ett yrväder.

Så maktlös man känner sig när ens barn har 40 graders feber. Jag har gett honom Alvedon och massa vatten. Som högst under natten var det 40,3. Men efter sista alvedonkuren vid 2-tiden har febern sjunkit och nu har han 38,2. Jag vet att febern oftast är som lägst på morgonen men det stillar i alla fall min oro för en sekund.

c3cdc026c89594ef0c4698677c0c7b40

Nu ska jag ladda med frukost och kaffe för snart kommer mormor ut och passar barnen så jag kan få ge mig ut på en löprunda.

Hörs ikväll!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s