Note to self

Snart är denna lediga fredag över. Nu när man jobbar varje dag vill jag försöka hinna göra så mycket som möjligt när jag väl är ledig.  Så vi har handlat, köpt nya blommor, haft fredagsfika med en grannfru och sprungit.

Det var dags för långrunda idag. Men jag hade bestämt mig för att genomföra en kortare långrunda eftersom mina två senaste långrundor varit runt 2 timmar.

Jag bestämde mig för en runda och att inte ha koll på klockan utan lät bara benen jobba på. Jag måste erkänna att jag kollade klockan emellanåt när den avslutade en kilomter. Men jag gjorde ingen inverkan om farten var för låg eller hög.

Det var ren och skär löparglädje idag. Perfekt löparväder men jag måste lära mig att inte ha jacka på mig. För även om vädret såg kyligt ut var det varmt. Note to self: när termometern visar över 15 grader är det t-shirt på!

jag var ute 46 min och kom 8,5 km. Det räcker gott och väl som långrunda för mig.

IMG_20160527_110152

Nu blir det jobb i helgen så det var en grym uppladdning.

Ha nu en fin fredag.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s