Dilemma

Jag har börjat fundera över mina löparskor.

För tillfället har jag 2? jag springer med, men har 5 par totalt. Mina allra första, Nike zoom fly, har gjort sitt. De har jag inte sprungit i sedan början på året. Sedan fick jag ett par Nike av min man efter hans Miamiresa. Att jag bytte till saucony i samma veva gjorde att de kändes breda och inte så sköna.

Jag har även under detta år köpt salming miles men trots att jag gillade dem supermycket är det inga skor jag kan springa i så de är lite för små.

Då återstår det alltså saucony kinvara 7 och saucony fastwitch. Båda har jag älskat.

Men!!! Sen jag bytte löpteknik upplever jag kinvaran för tung för mig. Jag får svårt med rätt fotisättning och springer på mitt vanliga hällöparvis. Sen jsg insåg detta är vi alltså nere i 1 par.

Saucony fastwitch. För mig är de perfekta. Lätta, snabba, ger en grym känsla och supersnygga. Normalt kanske man inte rekommenderar att ha dessa vid halvmarathon men eftersom jag inte är så tung i kroppen tyckte min löpcoach att jag kunde ha dem vid kalmar malkars. Det gick ju som en dans.

Mitt dilemma just nu: att hitta ett par liknande fastwitch så att jag har 2 snabba dojjor att byta med.

Har du något bra tips? Hur många löparskor har du i din garderob?

Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s