Saucony type a6

Jag har lyckats sälja mina salming miles som jag aldrig kunde använda vid löpningen eftersom det var lite för små. I vanliga fall brukar jag ha 1/2 storlek större men i dessa skor fungerade inte det. Men nu får de komma till användning hos någon annan.

Trots två saucony som funkar nu känner jag att jag vill ha ytterligare 1 par. Jag behöver ha något som är ett alternativ till saucony fastwitch. Eftersom jag helt snöat in på saucony har jag köpt ett tredje par på nätet som jag hoppas komma imorgon.

Screenshot_20160803-185213.png

Det är ett par type a6 som är en snabb och lätt skor. Snygga som sauconyskorna brukar vara så gissa om jag har höga förväntningar.

Håller tummarna att de kommer imorgon och att de är så pass bra att det får komma ut på en invigningsrunda direkt på kvällen.

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s