Soldränkt Spanien

Hej från ett soldränkt Spanien. Familjesemestern börjar leda mot sitt slut. Vi har dagen och halva dagen imorgon kvar innan det är dags att flyga hem till Sverige. Solsemester i all ära men det är ganska jobbig och väldigt enformigt. Jag är nog mer av vintersemester älskare. Mer om det kan du läsa om här:

https://karrospringer.com/?s=Borta+bra

Trots värmen och brist på saker att göra förutom att hänga vid poolen eller vid havet har det blir några löprundor. Det bästa av allt är att jag och mannen har sprungit tillsammans.

Vi har gett oss ut innan frukost och innan värmen är alltför jobbig. Det har inte varit långa rundor men välbehövliga sådana eftersom jag behöver tänka och träna på min teknik. Vi är inte i samma fas jag och mannen vad det gäller tempo i löpningen men här nere spelar det ingen  större roll hur fort det går. Jag är oerhört glad över att jag fått uppleva lite mer av alicante än man vanligtvis gör på en solsemester.

Här kommer en liten bildbomb på våra dagar och efter imorgon  kommer bloggandet bli mer frekvent.

Håll tillgodo.

IMG_20160827_093229IMG_20160829_144709IMG_20160828_093356IMG_20160830_090320

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s