2 dagar kvar

2 dagar kvar sen står jag på startlinjen och springer 10 km på kretsloppet. Det ska bli oerhört kul.

Om jag jämför känslan mot förra året är jag mycket lugnare. Jag har sprungit många mil och är väl förberedd. Jag var nervös för att springa i min hemstad men nu känns det som en fantastisk fördel. Jag hoppas på många hejjarop längs vägen, jag hoppas på glada löpare och bra väder.

Denna bild är från förra året. Då i grön startgrupp. Nu har jag avancerat en startgrupp och mitt mål är 50 min. Klarar jag mig under 53:20 är jag nöjd men mål är alltid kul att ha.

img_20160915_084904

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s