Dagen efter…

Dagen efter loppet. Jag lider nog lite av vätskebrist från gårdagens varma lopp. Jag har huvudvärk men tack och lov inga andra känningar.

img_20160917_120147

Till en början kändes det som ultimat löparväder men efter att ha sprungit någon kilometer blev det till en börda att solens strålar lyste på oss löpare.

Jag försökte hitta personer att ta rygg på men de flesta var för snabba för mig. Jag hade rätt  kämpigt med att hitta mitt egna tempo och bara låta benen trumma på. Jag stannade och tog vatten på varje vätskekontroll och det var ett klokt beslut.

Jag ville tro att varje kilometer flöt på men det var jobbigt ända fram till 7-8 kilometer. Då hörde jag ”kom igen lena” med Håkan Hellström ur högtalarna och kunde jag trycka på lite och avsluta starkt.

Det var mycket folk och en fantastisk löparfest. Jag är tacksam över de hejjarop man fick längs med vägen för det lyfte mig lite extra.

Mitt mål att klara 50 gick inte. Däremot sprang jag på 52:31 vilket är personbästa! Så jag ska ändå vara nöjd. Förra året sprang jag på 53:20 så jag plockade hem många sekunder.

img_20160917_172049

Att vårt lag vann på damsidan trots att ingen av tjejerna var nöjda med sina lopp gör ju helhetskänslan rätt bra ändå. Nu har vi vunnit 2 år i rad!

Idag blir det lugnt och skönt, familjen ligger i fokus och jag tror att jag snart kommer vara rätt nöjd med mitt lopp ändå.

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s