Andlig

Alla årstiders start har verkligen sin charm, och de två bästa kommer nu. Först hösten och sen vintern. Att få börja ta på sig lite mer tjocka kläder är väldigt härligt. Det samma gäller ju givetvis för löparkläder. Att springa när det är krispigt i luften och löven är flerfärgade och solen lyser, det är något magiskt över det.

Idag fick jag till en lunchrunda. Det var en runda som gjorde att glädjen för löpningen infann sig igen. Jag började med 1 km uppvärmning, sedan blev det 6×1 min i nästan maxfart och 30 s vila. Därefter blev det 2 km nedvarvning. Jag tog en stig jag aldrig tagit förut och hamnade på en härlig skogsstig så jag avslutade med en trailrunda. Skogen är som balsam för själen. Ledsen att jag nästan låter lite andlig men idag var en grym dag!

img_20161005_140439

Kvällen fortsatte i träningens tecken. 60 min med min löpcoach. Nu när det börjar bli mörkt ute kommer det bli mycket styrka inomhus. Det känns bra. Jag har sagt det förr och säger det igen: man måste vara stark för att orka springa långt.

Snart blir det ett bad innan kudden kallar.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s