Siffror

Nu har jag grottat ner mig ordentligt när det gäller mina tre senaste halvmaror. Jag sprang min första halvmara 2/7 2017, det var i Kalmar och det loppet var underbart trots hällregn. Mitt andra lopp var i Göteborg 8/10 och det började bra men blev till en kamp från 14 km då det var motvind och kyla som stoppade min fart. Det tredje var i Kiel 25/2 och där satsade jag hårt, mötte väggen och krigade mig i mål. Jag är stolt över alla lopp jag genomfört för jag har ju tagit mig i mål. Men nu vill jag inget hellre än att Göteborgsvarvet ska bjuda på en behaglig och fantastisk kul runda. Därför tror jag att jag behöver titta på denna statistik. Jag behöver peppa mig själv och våga tro på att jag kan klara det även fast jag varit sjuk mycket och inte kunnat träna som jag önskat.

Jag har kollat hur många kilometer jag sprungit inför de olika loppen: (3 månader innan)

Kalmar: 238,4 km

Göteborg: 182,98 km

Kiel: 175,3 km

Precis som antal kilometer har minskat har ju min trend gått ner vad gäller tider.

Inför Göteborgsvarvet har jag verkligen försökt komma ut på längre rundor just för att vänja kroppen och jag har kommit upp i 247,17. Ett stort plus!

Jag har även jämfört mina snitthastigheter/km

Kalmar: Jämnt tempo under hela loppet, avslutade starkt, 5:11. I mål 1:53:04

Göteborg: Jämnt tempo fram till 13 km sen blev det riktigt tungt. Sista kilometern: 5:32. I mål 1:55:12

Kiel: Väldigt ojämnt tempo där jag ena kilometern hade 5:13 och den andra 5:32. Mötte väggen vid 17 km. Sista kilometern: 5:44. I mål 1:58:09

Min förhoppning är att kunna ha en sån jämn fart som möjligt på lördag. Jag hoppas kunna starta i ett ganska lugnt tempo för att sedan ha ork att mot slutet öka. Vi får se om det går.

Imorgon vet jag.

Screenshot_20160815-192103.png

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s