Positiv inställning

Idag var det långrunda som stod på schemat. Jag gav mig ut strax efter nio, min mamma kom ut och passade barnen. Jag tycker det är oerhört skönt att springa på morgonen för då har man hela dagen över till annat.

Det har kommit betydlig mer snö nu men jag älskar verkligen det så jag gav mig ut med positiv inställning.

På vissa ställen var det ett steg fram, tre steg bak men på de flesta ställen var det superbra underlag. En bit in i skogen var snön helt orörd förutom något djurspår här och var. Det var en sådan frihet att lunka på och där hade jag även min bästa tid, 5:07 min/km.

Jag var ute i 1 timma och 31 minuter. Jag lyckades komma 15 km vilket jag är så stolt över. Smitttempot låg på 6:05 min/km.

image

Nu har jag genomfört pass 3 vecka 10. Jag är nästan halvvägs igenom programmet för en halvmara. Innan denna månad är slut ska jag ha gjort en anmälan till 21 km på något lopp.  Det lutar åt womens health halvmarathon i Stockholm men jag hat inte bestämt mig än…

Nu blir det till att mysa med barnen för imorgon åker jag och mannen iväg på spa med övernattning.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s