En del av mig

Så skönt det känns efter kvällens intervallpass. Jag älskar att löpningen blivit en del av mig för trots ett pass förra veckan var jag otroligt sugen på att ge mig ut. Hade detta varit för ett år sedan hade jag inte återupptagit träningen. Jag springer för att må bra!

Kvällens intervaller bestod av 10×1 min i 4:30 min/km tempo och 30 s vila. Det är fortfarande mörkt och lite snö kvar men den värsta isen börjar försvinna. Snart är nog även snön helt borta och man kan  börja längta efter ljusare tider och vår.

IMG_20160126_191139

Dag 2 i paleovärlden har gått lika strålande som den igår. Det är så fantastiskt goda recept ur Annika Sjöös bok.

Efter mitt löppass blev det kycklingfajitas med guacalemole. Så himla gott. Nu när jag tänker på det så vattnas det redan i munnen och jag ser fram emot lunchen imorgon.

20160126_181323

Nu ska jag natta minstingen och sen blir det till att ladda för handbollen.

Ha en fin kväll!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s