Långrunda och vårsol

Idag var tanken att jag skulle ge mig ut på en långrunda efter frukost men jag sköt på det till efter lunch och det visade sig vara ett toppenbeslut!!

Det blev långrunda och vårsol och en 100% fokuserad hjärna som tänkte på att ta rätt steg. De 3 första kilometrarna låg jag på 5:05-5:15 min/km och det är ungefär 30 s snabbare än vad jag brukar har när mina långrundor startar. Det bästa var att det inte kändes jobbigt. Jag tänkte hela tiden på hur fötterna tog i marken och det gjorde att jag inte kände mig trött. Vid 9 km hade jag en tid på 48 min och det var en härlig känsla. När jag hade passerat 9 km började klättringen upp, upp och upp. Jag sänkte tempot rejält.

Mitt resultat var 1,2 mil. Distansen kändes bra och helhetskänslan var något utöver det vanliga.

Det var så skönt att vara springa och tänka på hur man sätter i fötterna, för idag var distansen och tiden helt oviktig. Sen att man presterar så som jag gjorde är fantastiskt för självförtroendet. Jag älskar verkligen löpning!!

IMG_20160227_151053

Nu har vi ätit en god paleo burgare med sötpotatispommes så snart när det vankas melodifestival kommer det dukas fram lite chips och dipp. Det är dags att få unna sig lite:)

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s