Det perfekta löpsteget

Idag har det varit en jobbdag. Jag bytte hemmamiljö med barnen mot en dag i butik och massa sälj.

Vill bara visa min bok som är det nyaste tillskottet.

IMG_20160226_110150

”Det perfekta löpsteget”. Jag började läsa för några dagar och kom lite mindre än halvvägs igenom boken. Så bra är den! Jag ville bara snöra på mig joggingskorna och ge mig ut. Den är inspirerande och ska leda mig rätt i jakten på det perfekta löpsteget. Jag fick lite euforisk känsla igår på rundan när jag sprang snabbare utan att det var jobbigt. Just för att jag hela tiden tänkte på fötternas isättning.  Det kommer bli en härlig vår med mycket löpning och teknik och förhoppningsvis förbättringar av tider.

Jag kom över ett fynd idag när jag jobbade också! En Kari traa jacka för 209:-. En butik i stan har utförsäljning då de ska byta lokal så det var ett riktigt kap.

Screenshot_2016-02-28-19-38-07

Den är ganska tunn så jag får vänta med att inviga den. Fram tills dess kan jag leta efter ett par matchande tights.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s