Planering

Ja men vad har vi att säga om dagen idag? I Borås har det varit helt ljuvligt, fortfarande kallt men man känner att våren är på gång!

Denna veckan ska min man åka till Miami med sin herrklubb så jag kommer ha några dagar där jag är ensam med barnen. Vilket betyder att det handlar mycket om planering för att få till mina löppass.

På måndagar är det alltid kompisgympa för V och mormor kommer ut och passar lilleman tills pappa kommer hem. Idag bestämde jag mig för att när hon kommer ger jag mig ut på en runda.

Om my god så härlig det var i vårsolen. Jag klarade mig bra med vindjacka och t-shirt under, också ett vårtecken.

Dagens pass var snabba intervaller i 4:10 min/km tempo. 15×1 min med 30 s vila. Så fruktansvärt jobbigt, men jag försökte hela tiden tänka på upprätt hållning, rätt fotisättning och rörliga höfter. Det är viktigt med teknik, det har jag förstått efter att ha läst några kapitel ur boken ”det perfekta löpsteget”.

20160229_154100

Men även om det är klurigt att tänka på rätt teknik är det roligt att se vilka förbättringar man gör bara genom att ändra på små, små detaljer. Jag tror minsann att jag ska se till att boka tid med en löpcoach så jag får till det på bästa sätt.

Så nu har jag adderat några kilometer till på februari månads löpning plus att veckan startade på bästa sätt.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s