Opepp

Jag var så sjukt opepp på en runda idag. Jag känner mig mentalt trött efter att ha varit själv med barnen i snart 6 dagar. På grund av det var lusten för löpning minimal. Det har snöat en hel del under dagen vilket inte direkt hjälpte till.

Men när min mamma kommit ut bytte jag om och bet ihop. Snörade på mig mina Salomon och gav mig av. Idag skulle jag köra 40 min i 5:30 min/km tempo.

Trots snö kände jag efter 1 km att det var rätt gott att komma ut. Kände mig smått galen som gav mig ut i snöfallet men så tänkte jag på alla som åkte Vasaloppet och då var min känsla bortblåst. Jag körde på i ett behagligt tempo. Kollade inte på min pulsklocka mer än någon enstaka gång för att ha koll på tiden.

Jag var ute i 35 min och kom 6,5 km. Snittet låg på 5:41 min/km. Det är jag nöjd med tanken på snömassorna som var emellanåt. Känslan då? Så opepp innan och så glad efteråt. Det är det som är så härligt med löpning att hur omotiverad man än är har man alltid ett lyckorus efteråt. Jag älskar löpning.

IMG_20160306_151422

Ni ska barnen nattas och sen ska veckan planeras. Imorgon kommer mannen äntligen hem så det är sista kvällen själv med  barnen.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s