Kul med en hobby

Vilket bra beslut jag gjorde igår om att skjuta upp löpning till idag. Det var en helt ljuvligt morgon med 2 minusgrader och strålande sol. Snön glittrade och även fast jag längtar efter vår kan jag inte annat än att älska dessa dagar.

Idag var det fartlek som stod på schemat. 35 min med ökning med 10 s/km var 5 :e minut. Jag startade på 6 min/km tempo och avslutade med 4:50 min/km tempo. Det var lite svårt i början att köra i 6 min tempot för jag körde på för fort men jag var noga med att bromsa upp farten så att jag höll mig till träningspasset.

IMG_20160311_123535

Imorgon blir det vila och på söndag är det dags för långrunda.

Idag kom min nya tidning som jag börjat prenumerera på. Runners world. Blir mer och mer hängiven löpningen och det är så kul med en hobby i vuxen ålder.

20160311_185826

Såhär ska jag spendera min fredagskväll. Vad har du för planer?

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s