Februari

Det slog mig att summeringen för löpning i februari inte blivit gjord och idag har jag varit så opepp att det inte blev någon runda. Så det passar ju bra med en throwback istället.

FEBRUARI 

Totalt antal löppass: 12

Träningstid: 11 h 45 min

Total distans: 67,47 km

Snitttempo: 6 min/km

Jag förbättrade mitt snittempo med 2 s från förra månaden. Däremot kom jag inte upp i distanserna som jag hade i januari men å andra har jag lagt ner 2 timmar mer på löpning så mina rundor har varit längre i tid och det är jag nöjd över.

Det har varit lite blandat väglag i februari. När man ena dagen har trott på vår har snön öst ner för att sedan försvinna igen. Nu ser jag fram emot vår och ljusare kvällar så jag kan lägga ner mer tid och energi på passen. Jag ska fokusera mer på tekniken och jag hoppas också jag får inviga mina nya löparskor denna månad.

IMG_20160301_203405

Hur hade du det med träning i februari?

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s