Klipp klipp

Det var dags för en förändring!

20160317_162823

Sedan jag vara gravid med vår minsting (han är 1 år och 3 månader) började mitt hår växa som ogräs och jag har haft långt hår sedan dess. Har egentligen aldrig våga klippa av mig det utan bara toppat det varje gång. Men sedan någon månad tillbaka har jag funderat och funderat över en mer lätthanterlig frisyr.

Idag vågade jag och håret klipptes av. Känner mig så himla nöjd! Nu kan jag möta våren i ny snygg frisyr och ta mig fram snabbare på löppassen när jag inte har massa hår som väger tungt…

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s