2 i rad

Idag har det varit en härlig dag fylld med massa vårkänsla!

Jag har varit ute på en löprunda ikväll så det har blivit 2 pass i rad. Det beror på att jag ska till frissan imorgon och vill inte sabba hennes arbete redan efter några timmar.

Jag gav mig ut helt utan prestige och utan ett pass att följa. Jag kände att jag ville njuta av dagsljuset och kvällssolen och fokusera på teknik. Jag bestämde mig för en ganska kort runda och så ångade jag på.

Väl hemma visade det sig att min njutning och fokus på teknik tog mig till en tid jag aldrig haft, 4 km på 20 min. Det är ju lite av ett mål att köra 5 min/km tempo. Vilken glädje. Ibland är det bra att få komma ut och springa av sig och strunta i tider och hastigheter.

20160316_173650

Nu blir det några dagars välförtjänt vila innan jag plockar fram löpardojjorna igen och beger mig ut på en långrunda.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s