Pressa

Gokväll!

Dagens intervaller är gjorda och det var minsann ett jobbigt pass. Jag körde efter pass 1 vecka 17 ur stora löparboken för kvinnor.

10×70 s aktiv löpning, 20 s vila, 2:30 min vila x 2. Hoppas du förstår. Jag låg mellan 3:55-4:15 min/km tempo. Vissa vilopauser stod jag still medan jag gick väldigt långsamt på andra. Jobbigt men skönt att få pressa sig så ibland.

Extra skönt är det också att det var ljust under min kvällsrunda. Det gör att jag kan lägga ner mer tid på uppvärmning och nerjogg, något som inte har prioriterats så mycket under den mörka årstiden. Givetvis har jag värmt upp men den där nerjoggen har varit kraftigt bortprioriterad.

Jag använde mig av mina nya Nikeskor som min man köpte åt mig i Miami. De kändes hur bra som helst. De kommer nog vara mina intervallskor och så får mina saucony hänga med på långrundorna.

IMG_20160315_074252IMG_20160315_190003

Strax ska det strykas tvätt och sen ska jag ordna en riktigt go kvällsmat till champions leauge matcherna.

/Karro

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s