Tips?

Jag hann precis komma ut på dagens intervallpass när regnet började falla. Regn till trots var det ändå en behaglig vårvärme. Solen sken och regnbågen visade sig. Det är lätt att bli poetisk när man är med om sådana här stunder.

Passet då?

20×30 s aktiv löpning och 30 s vila. Försökte hålla mig runt 3:50 min/km tempo. Idag blev det också en ordentlig nedvarvning efter intervallerna så kroppen fick lugna sig och benen knata på.

Denna vecka ska jag få till ett testlopp. Det är när jag springer 5 km i ”tävlingsfart” så jag har något att mäta hur mina förbättringar görs. Det var 5 veckor sedan sist så denna vecka är det alltså dags igen.

Det jag inte har planerat är om mitt testlopp ska köras före eller efter min långrunda. Denna vecka ska jag pressa mig totalt och springa med en granne som ska visa mig en långrunda mellan 18 km och 20 km. Så jag vill gärna känna mig fräsch inför det.

Hur hade du gjort? Ge mig gärna tips…

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s