27 minuter

Det blev lite ändrade planer angående min långrunda som jag hade bestämt att genomföra med en granne. Så imorgon fredag blir det ingen runda runt Öresjö så det löste dilemmat med testloppet istället.

Jag har alltså sprungit det idag. Det var 5 veckor sedan sist och jag körde samma runda för att veta att jag verkligen körde 5 km. Tjuvkikade aldrig på klockan utan räknade in varje pip som kom efter varje avslutad kilometer.

Det började med lite motvind men jag lade mig på ett behagligt snabbt tempo och sprang första kilometern på 5:32. Sen ökade jag ännu mer… min sista kilometer slutade på 5:02.

Avslutningsvis: för 5 veckor sedan sprang jag samma runda på 28 min. Det man ska tänka på då var att det var mycket snö att pulsa i. Resultat idag; 27 min. Jag förbättrade alltså min tid med en hel minut!! Mitt snitt låg på 5:22 min/km.

20160324_174815

Jag är så glad. Vet inte om det berodde på mina nya saucony kinvara eller vad det nu var som gjorde mig så snabb. Jag förbättrade min tid och är sjukt stolt för det!

Nu blir det extra gott att dyka ner i godispåsen.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s