Ett nytt kapitel

Gokväll!

Idag börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Minsta sonen har börjat sin inskolning på förskolan och om 2 veckor är det dags för mig att börja jobba. Vart tog tiden vägen??

Nu under inskolningen ska vi börja 8.30 och jag ska försöka få in rutinen att köra 7 min workout varje vardags morgon. Jag måste hitta nya rutiner innan jobbet startar för då blir allt mycket lättare att ta sig den tiden sen.

IMG_20160404_064926

6:00 imorse stod jag här hemma och körde pulshopp, armhävningar och annat smått och gott för att stärka kroppen. 7 min går fort och det är en rimlig träningstid med 2 små barn hemma.

En vecka har gått sen jag startade köp och godisstoppet. Att inte handla något annat än mat är inte så svårt. När det gäller godiset slank jag dit i lördags. Men en dag under veckan känns okej… mina kläder från craft jag skulle unna mig får jag kanske se till att få på annat sätt… det får bli först i maj i allafall..

Hoppas du haft en bra start på veckan och att vi hörs imorgon.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s