Summering mars

Mars är ett avslutat kapitel och det är dags för en summering.

Träningstid: 9 h 28 min

Total distans: 67,97 km

Snitttempo: 5,56 min/km

Jag gjorde 10 löppass under mars månad. Sista veckan blev jag sjuk. Trots färre pass än förra månaden kom jag längre på mina sträckor. Det har nog att göra med att det blir ljusare ute så jag kan lägga mer tid på uppvärmning och nerjogg. I mars månad slog jag distansrekord med 16,25 km. Det var ett sånt glädjerus!

IMG_20160401_090658

Jag förbättrade även min snitthastighet från 6 min/km till 5:56 min/km. En förbättring med 4 sekunder!!!

Nu kör vi hårt i april och om 2 veckor ska jag springa ett träningslopp på 21 km. Jag ska göra allt för att vara så väl förberedd som möjligt.

Ha en go söndag!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s