Stoppades av rådjur

Då var mitt andra löppass avklarat för denna vecka och nu blir det några dagars vila innan det är dags för träningslopp på söndag och första gången jag ska springa en halvmara. Känslan just nu är inte så speciell, jag måste se till att det fortsätter så för det är ett träningslopp och jag ska genomför det. Det är det viktiga, hur jag gör det och vilken fart jag har är oväsentligt.

Tillbaka till dagens pass.

Det var en fartlek på agendan idag. 10 s ökning var 5:e minut med start på 5:50 och ner till 4:50. Ett skönt pass där jag stundtals sprang alldeles för fort och på ett ställe stoppades jag av 20 rådjur som skrämde livet ur mig vilket gjorde att tempot drogs ner. Ett pass som innehöll en del med andra ord.

IMG_20160413_194348

Nu blir det fruktsallad och fotboll.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s