Som ett plåster

Idag har minstingen varit hemma från inskolningen med jättehög feber. Va ynklig han varit. Febern har legat mellan 39-40 grader. Jag önskar så att man kunde byta med sina barn så att de slipper sjukdomarna men nu går inte det utan man får bara försöka göra det bästa för de små.

Lilleman har varit som en plåster på mig och jag har suttit fastklistrad i soffan. Tack och lov har maken ett arbete där han styr själv så stora killen har fått vara där med honom några timmar. Imorgon ska han få gå till förskolan för de har pyjamasparty så får jag och lillebror vara hemma och kurera oss.

Ingen träning idag,  jag körde ju intervaller igår så imorgon är det dags för löpning igen.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s