Mors dag

Arbetsdagen är till ändå. Det har varit en lugn mors dag.

Min dag började med fin morsdag present från mina killar.

IMG_20160529_081137

Saucony fastwitch. Jag älskar löpning så mycket att min familj förstår vilka gåvor jag blir glad av.

Efter jobbet var suget efter en löprunda enormt och eftersom min familj inte hunnit hem från Varberg gav jag mig ut på en lättare runda.

Hjärnan rensades och benen rastades. Idag körde jag linne och korta shorts, helt rätt kläder för det soliga vädret. Trots att jag körde en lugn rundan hade jag ändå koll på klockan och noterade att jag hade min bästa kilometertid någonsin. 4:53 mim/km är det snabbaste jag sprungit. Vilken  glädje. Nu märker jag att träningen och intervallerna ger resultat. Me like!

IMG_20160529_180539

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s