Äntligen hemma

Semesterveckan i Espevik är över och nu är vi äntligen hemma igen.

Det har inte blivit någon löpning sedan i tisdags för jsg har haft lite ont i min höft/baklår. Är säkert en överansträngning från halvmaran så jag har lyssnat på mannen som gett mig springförbud. Suget har varit enormt efter löpningen så jag hoppas jag kan få till en runda imorgon eller på tisdag.

Det har varit mycket yoga utomhus under veckan tack vare att vädret visat sin bästa sida.

Nu går vi in i andra semesterveckan och vi har inga planer. Känns så himla skönt!

Jag fick enormt mycket mersmak efter kalmars halvmara och skulle gärna genomföra en i augusti/september. Har du något bra tips?

IMG_20160710_171750

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s