Sota för

Tröttheten vann idag och jag tog sovmorgon till 8. Eftersom jag hade planerat långrunda fick jag ge mig ut vid 10.30 istället. Det fick jag verkligen sota för.

Trots att inte det var full sol var det varmt, varmt, varmt.

Jag hade bestämt mig för att springa en ny runda idag vilket jag ångrade redan efter 26 min. Men eftersom det var backiga hem fanns det inget annat alternativ än att fortsätta med min plan.

Då det var varmt och extremt mycket uppför bestämde jag mig för att gå i backarna. Allt som allt gick jag ca 15 min  och det var ca 3 km som var uppför.

Vid 1 h och 5 min var äntligen backarna slut och de goa nerförsbackarna kom. Sista sträckan hem, 4 km, var i stort sett bara nedför.

Det gjorde att jag avslutade rundan med en go känsla.

Totalt blev det 13 km på 1:22. Denna rundan kommer jag absolut köra fler gånger men kanske inte i denna värme. Så det kan vara kul att följa utvecklingen.

IMG_20160723_131119

Även fast jag hela tiden ville ge upp gjorde jag aldrig det. Jag struntade i all prestige och körde efter hur jag kände mig vid varje minut. Det är viktigt att lyssna på kroppen och inte ta det som ett nederlag om rundan inte blir som man tänkt. Det viktigaste är att jag kom ut och fick njuta av några härliga kilometrar. Det bär jag med mig.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s