En sista chans

Idag har det regnat till och från. Mellan skurkarna har det varit sol och lagom varmt. Det är redan augusti. Jag hänger inte med alls. Men jag är verkligen redo att säga hej då till sommaren och välkomna hösten.

Jag gav mig ut på en löprunda när mannen kom hem från jobbet. Jag hann köra uppvärmning på cirka 9 min, jag hann köra 9/10 backintervaller innan regnet öste ner. Men regn bekommer mig inte så värst. Jag körde den sista 30 meters backintervallen och joggade sakta upp för resten av backen innan jag stannade för att vila.

Då avtog regnet och jag gav mig av efter 2 minuters återhämtning. Totalt blev det 4,7 km och jag är nöjd med första rundan i den nya månaden.

IMG_20160801_183712

Idag hade jag mina saucony kinvara 7 för att ge dem en sista chans och jag måste nog erkänna att det gick lättare med fotisättning idag. Kanske har jag redan anpassat mig till mitt nya löpsteg att skorna bara hänger med. Benen kanske också är starkare.

Oavsett är jag glad att jag inte gav upp med kinvaran för det känns bättre nu när jag har 2 löpskor att välja mellan.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s