Herbalstore.se

Hej hopp…

Jag hämtade ut ett paket i fredags med lite nyttigheter som förhoppningsvis leder till ett hälsosammare jag.

Grejerna är inköpta på Herbalstore.se och jag fick en fin liten hälsning i paketet.

IMG_20160812_103311

Spirulina, röbetspulver, glutenfri och sockerfri grötmix och några havrebars. Spirulina är en alg med massor av bra egenskaper, b.la stärker det immunförsvaret. Jag hade 7 g Spirulina i min smoothie igår och trots att den färgades grön och såg helt oaptitlig ut smakade det bara banan och jordgubb.

Imorgon börjar jag och mannen igen med paleo vilket hjälper mig mot sötsug. Kampen fortsätter…

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s