Sista gången i kortbyxor?

Vaknade upp till en dimmig vy och fick en känsla av höst. När arbetsdagen var slut var sommaren tillbaka och morgonens känslor bortblåsta.

När mannen kom hem från jobbet gav jag mig ut på en kvällsrunda.

Jag körde en form av trappa på mina intervaller idag. Jag började med 3 min aktiv löpning, sedan 2 min och till sist 1 min. Däremellan hade jag 1 min vila. Sedan började jag om fast med 2:30 min, 1:30 och 30 s. Det sista blocket kände jag mig som Usain Bolt och flög fram i 3:45 min tempo. Passet var hårt men riktigt gött. Nerjoggen fokuserades mycket på armpendlingen och att inte vara för stram och upprätt i hållningen. Jag tänkte mycket på andningen och att vara mjuk i kroppen.

Med andra ord fick jag till ett mycket bra pass idag.

20160815_175047

Frågan är om det var sista gången jag sprang i kortbyxor och linne?

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s