Hej!

Helgens festligheter är över och ytterliggare en oförglömlig kväll läggs på minnet!

Hoppas du haft en fin helg! Har du sprungit något?

jag har inte tagit ett enda löpsteg sedan i onsdags då jag körde dubbelpass. Så min kropp har fått vila.

Idag har jag träffat min löparpt. Det var dags för ett nytt styrkepass men inne på gym denna gång. Fokus på snabba fötter, spänst och styrka o höften, magen, armar och ben. Det är verkligen roligt att köra slut sig så. Där och då är det otroligt jobbigt men efteråt är den jobbiga känslan nästintill bortblåst.

Nu ska jag få träna för mig själv för på torsdag åker jag och familjen till Spanien. Så nu blir det strandlöpning och löpning i varmare klimat. Min första utlandssresa där löpning kommer vara en del av resan.

Nu ska jag kolla ett avsnitt av orange is The new black innan sömnen kallar.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s