Bästa avslutningen

Det blev en väldans go långrunda och en perfekt avslutning på helgen.

Vi bor ju där det är väldigt backigt så tider är ju inte så lätta att slå. Men för mig är inte tiden så väsentlig utan det är känslan jag vill åt.

Under semestern i Spanien och när vi varit ute på morgonrundor jag och mannen har jag verkligen försökt att tänka på mitt steg. De ska vara rappa, explosiva och med mycket power. Det har nog blivit en viss förbättring. Jag känner själv att steglängden är kortare vilket är en bra början.

Dagens runda började med backe upp och sedan landsväg förbi kohagar och hästhagar. Underlaget varierade mellan asfalt och grus. Saker att se var också varierat. Kossor, hästar, hus och kyrkor. Jag hann verkligen med en salig blandning under min runda.

IMG_20160904_155329

12 km och 65 min löparglädje. Sade jag att det var den bästa avslutningen på den här helgen?

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s