Nystart

En ny vecka och en nystart som heter duga med kosten.

Jag och mannen ska äta paleo igen. Det är så mycket godare för kroppen och under sommaren känns det okej att unna sig mer än vanligt. Men nu är hösten här och #motmintoppform känns perfekt i detta sammanhang.

Jag är ju en godisråtta utan hejd och när jag säger att jag inte ska äta något godis har det gått sådär. Så även här är det andra ljud i själlan för nu ska jag och min grannfru köra sockerfritt under 1 månad. Vi gjorde det för ett tag sen och det gick jättebra. Så jag hoppas på samma resultat denna gång.

Alltså en måndag, ny vecka och en nystart utan dess like.

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s