Fasansfull upplevelse

Hej!

Det var avslutningsmiddag med mitt gamla jobb igår så därför blev det inget bloggande.

Idag startade jag morgonen med frö/nötbröd där receptet är hämtat från 56kilos senaste bok. Det kan jag verkligen rekommendera.

20160927_072814

Jag har träffat min löpcoach idag där vi gick igenom övningar som jag kan göra hemma. Övningarna fokuserar mycket på löpstyrka och det kommer stärka mig i löpningen.

Dagarna går och Göteborgs halvmarathon närmar sig. Känner mig lite opepp på den och jag verkar ha något i kroppen  som inte riktigt vill bryta ut. Om jag kommer att springa vet jag ännu inte. Jag vill få en positiv känsla av loppet och just nu är jag rädd att det kommer bli en fasansfull upplevelse. Det är tur att jag har en del dagar kvar att vända denna känsla på.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s