Träningshelg

Då var man hemma efter en fantastisk helg i underbara Haverdal. Batterierna är laddade och vi har verkligen haft en superbra träningshelg. Jag ska försöka summera det så gott det går.

Vi kom ner vid 20.00 på fredagkvällen. Då bänkade vi oss framför tv’n med ost och kex och prosecco. Vi lade upp planer för hur lördagen skulle se ut.

img_20160923_211204

 

Lördagen startade 8.00 med en kopp kaffe innan det var dags för en löprunda. Vi körde var för sig eftersom vi är på olika nivåer. Jag körde ett tröskelpass under 7 km. Ett tröskelpass innebär att man kör en bestämt tid eller kilometer i ett tempo som är såpass högt att man får jobba på men inte för högt så man drar på sig mjölksyra. Detta är väldigt individuellt och man lär sig efterhand. Jag körde 5 min ökning och 5 min lugnt. En skön start på lördagen.

img_20160924_121215

När vi kom tillbaka blev det en god frukost utomhus.

Efter handling och mera kaffe var det dags för ett styrkepass. Vi körde efter Emmelies 7 min workout som blev en liten uppvärming. Därefter plockade vi fram en kortlek där vi hade bestämt vad varje färg och symbol skulle betyda. Vi tog 4 kort, vilade 1 min och upprepade 2 gånger. Hjärter=burpees, spader=knäböj, ruter=armhävningar och klöver =benlyft. Kortets siffra bestämde hur många vi skulle göra av varje kulör. Detta var ett perfekt träningspass som man köra hemma.

Direkt efter styrkan gick vi ner till stranden och körde yoga i 30 min. Det var otroligt ljuvligt att vara så nära havet och köra yoga.

När yogan var över tog vi en promenad på 40 min.

Är det träningshelg så är det.

När vi var klara med alla pass hade vi lite hemmaspa där vi gjorde ansiktsmask och målade naglarna och drack lite vin.

Att åka på en sådana här weekend kan jag verkligen rekommendera. En helg utan stress och må-bra aktiviteter.

Imorse startade vi lite tidigare, 7.30 började våra löprundor. Detta var på grund av att vi ville komma hem i tid.

Det här kommer garanterat bli en tradition.

2016-09-25_13-12-38

Nu ska jag mysa med mina killar som jag varit utan i helgen.

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s