Mandelgröt

Har precis kommit hem från firande av svärfar, han fyller 70 idag. Grattis igen!

Till frukost idag gjorde jag en riktigt god mandelgröt. Ännu ett recept från 56kilo. Den är inte helt paleo eftersom man har i 1 msk smör men förutom det är den rätt. Den är inte bara rätt utan så god. Jag mosade en banan och hade det på gröten och till sist toppade jag med lite kanel. Mums!

img_20160930_081040

Imorgon ska vi på Kent. Och på söndag ska jag springa. Det blir lite som ett test på hur jag känner inför halvmaran. Där är mina helgplaner. Hur ser det ut för dig?

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s