17 km

Kent igår och långrunda idag. Det har varit en bra helg.

Idag hade jag bestämt med två grannar, de jag sprungit med tidigare, att vi skulle ta en långrunda.

Det var en varierad runda med tuffa backar. Snittet låg på 5:32 min/km. Vi hade pratat om att ta det lugnt mest för att jag behövde känna på lite längre distanser igen. Jag har ju inte sprungit mer än 11-12 km sen kalmar halvmarathon I början på juli.

Idag blev det 17 km. Emellanåt kändes det riktigt tungt men känslan över hela passet var ändå okej. Jag vet inte om jag är övertygad när det gäller att klara göteborgs halvmaraton om 1 vecka. Det får bli beslut om det under veckan.

img_20161002_173813

Nu ska jag slänga mig i vår nya soffa och njuta av de sista lediga timmarna denna söndag.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s