Tips på nyttogodis

Jag har funnit en sida, herbalstore.se. Därifrån har jag beställt mina nyttogrejer så som spirulinapulver, pitayapulver, sockerfritt nötsmör och mycket annat. Kan verkligen rekommendera den sidan om man är ute efter nyttogrejer.

Det är inte bara en sida att handla på utan en grym sida att hitta goda recept på. Glassen jag gjorde förra veckan fann jag inspíration till där och häromdagen gjorde jag så himla goda raw bars.

Helt klart värt en kik om du vill ha tips på nyttogodis och nyttiga efterrätter.

Mina bars finner du recept på här:

Rawbars på nötter, nötsmör & superfoods

img_20161011_194037

Dessa kommer passa utmärkt efter ett löppass eller som mellanmål en dag. Är man inte så noga med sockret funkar det säkert lika bra med mörk choklad, 70%. Man behöver ju inte vara lika extrem som jag.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s