Väderomslag delux

Hittills har jag haft en väldigt bra träningsvecka.

Jag har börjat planera 1 vecka i taget just för att veckorna ser olika ut med jobb och privata händelser. Så denna veckan är det 3 löppass inplanerat och 2 styrkepass. Imorgon ska jag träffa min löpcoch och blir det styrka med henne har jag gjort mina styrkepass.

Idag var det löpning på schemat. På grund av att jag körde styrka hemma igår var mina ben något trötta så min plan fick ändras lite. Det gäller att vara flexibel när det kommer till löpning och om en plan inte funkar får man ändra det till något annat istället för att ge upp.

Mitt fokus låg mycket på löpteknik med fotisättning och armpendling idag. Jag tog det ganska lugnt och ville ha en skön känsla trots att det var motigt. Jag försökte slå undan tanken att benen var motvalls allan och låta hjärnan fokusera på armrörelsen och avslappnad överkropp. Detta gjorde att mitt pass ändå blev rätt bra.

20161102_120610

Det spännande nu med november är vädret. Under dagens runda sken solen när jag parkerade bilen. Efter några löpsteg började det hagla som sedan övergick i regn och däremellan kom lite snö för att sedan övergå till sol lagom tills min runda var klar. Väderomslag delux.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s