Karrospringer

För några veckor sedan fick jag se i mitt instagramflöde en bild på en kalender. Eftersom jag är en sådan person som älskar kalendrar var jag ju givetvis tvungen att fråga vart kalendern fanns att få tag i.

Jag har nu skaffat mig en egen ”karrospringer” kalender från personligalmanacka.se och jag är så nöjd?

img_20161028_172458

Nu kan jag grotta ner mig ännu mer i min träning när jag har en specifik kalender för det. Den börjar gälla sista veckan i december och håller hela 2017, gissa om jag är sugen på att börja använda den?!

Jag har träffat min löpcoach idag men det får du läsa mer om imorgon.

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s